Плевен. В благородната кампания Капачки за бъдеще в Левски се

...
Плевен. В благородната кампания Капачки за бъдеще в Левски се
Коментари Харесай

Плевен: Болницата в град Левски е една от седемте общинските лечебни заведения в страната, които получават кувьоз от кампанията Капачки за бъдеще

Плевен. В благородната акция " Капачки за бъдеще " в Левски се включиха дребни и огромни. Това сподели за Радио " Фокус " Любка Александрова, кмет на община Левски във връзка даряването на нов кувьоз на болничното заведение в Левски в границите на акцията. " В тази благородна акция в Левски се включи мало и огромно - от децата в детските градини до пенсионерския клуб. Това е една с изключение на материална и духовна облага за града. Благодаря на екипа на болничното заведение за отдадеността към специалността. МБАЛ – Левски няма по какъв начин да не се развива към по-добро, тъй като се усеща една доста добра сила и предпочитание целият личен състав да бъде потребен на хората от района ", сподели Любка Александрова. Кметът на Община Левски поздрави екипа на „ Капачки за бъдеще “ за осъществените начинания и за прелестния образец. " Когато хората мислят рационално и новаторско, те могат да бъдат потребни ", сподели още Любка Александрова.
Болницата в град Левски е една от седемте общинските лечебни заведения в страната, които получат кувьоз от акцията " Капачки за бъдеще ". " Благодаря ви за идеята, за концепцията и вниманието към дребните лечебни заведения, което трансформира тяхната орис ", сподели шефът на МБАЛ–Левски Евгения Иванова. " Изключително скъпата за нас облага ще усъвършенства изискванията при развъждането на бебетата ", акцентира Евгения Иванова. По думите й новата облага дава и вяра на целия личен състав, смисъл и кураж да продължи да работи с нужния хъс и възторг. " С новия кувьоз в АГО към този момент ще може да се дава по-добра здравна помощ на нуждаещите се дребни бебенца. За здравето на новородените при нужда ще има съответни грижи и ще се работи по-спокойно ", сподели Евгения Иванова.
В момента тече огромно изследване на акцията " Капачки за бъдеще " за потребностите на здравните заведения в страната.
Виолета КРЪСТЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР