Плевен ще бъде домакин на първата Национална работна среща на

...
Плевен ще бъде домакин на първата Национална работна среща на
Коментари Харесай

Първа национална среща на сертифицираните туристически центрове ще се проведе в Плевен

Плевен ще бъде хазаин на първата Национална работна среща на сертифицираните туристически центрове в страната, които са общо 17 на брой. Инициатор и уредник на събитието е Община Плевен със съдействието на Министерството на туризма. Срещата ще се извършена 2 септемврив постройката на Общинската администрация. Тя е част от програмата на първото издание на Винарското ревю „ Сторгозия ”, което отваря вратиот 1 до 3септември в двора на Регионалния исторически музей – Плевен.

​Темата на срещата е„ Добри практики и проблеми в работата на сертифицираните туристически центрове “. За присъединяване са поканенипредставители на Сдружението на туроператорите и туристическите сътрудници, шефове на музеи, галерии,представители на ресторантьорския и хотелиерски бизнес.Заедно с представителите на туристическите центрове те ще обсъдят най-важните аспекти в работата си, вероятностите, положителни хрумвания и благоприятни условия за дейно съдействие.

​В програмата на срещата е включено посещаване на Винарско ревю „ Сторгозия ” и презентация на новия културен артикул на Община Плевен – Спектакъл ревю на национални костюми с присъединяване на Северняшкия отбор за национални песни и танци „ Иван Вълев ” – Плевен.

Културниятпродуктесъздаденнабазатананай-голяматаетнографскасбиркаотнационалникостюмивстраната,коятоепритежание нафонданаРегионалния историческимузей- Плевен.Спектакълъте дело наисторициипрофесионалниартистиипредставякостюми от6-теетнографскиобластинаБългария.Тойе с времетраенедо 60 минути и има за цел да покаже благосъстоянието от шевици, багри и жанр на българския народен костюм.Идеята е културният продуктдасе показва пред туристически групи по предварителна поръчка.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР