Плевен е сред първите градове в България, в които чрез

...
Плевен е сред първите градове в България, в които чрез
Коментари Харесай

Графикът на градския транспорт в Плевен вече е в Google map

Плевен е измежду първите градове в България, в които посредством особено приложение може да се следи разписанието на тролейбусите по всички градски линии. Това стана ясно по време на свдмичната оперативка на управлението на Община Плевен.

Разписанието на градския превоз в Плевен към този момент е синхронизирано с мобилното приложение Гугъл Maps. Така в действително време може да се получи информация за това на коя спирка след какъв брой минути ще пристигна съответен номер тролейбус или електробус. Предоставят се още контакти с превозвача /„ Тролейбусен превоз “ ЕООД Плевен/, данни за цените на билетите, както и дали е належащо прехвърляне по заложения маршрут. Плевен е петият град в България след София, Пловдив, Варна и Стара Загора, който към този момент разполага с разписанията на градския си превоз в приложението Гугъл Карти, и вторият след Стара Загора, където разписанията се актуализират в действително време.

Навигацията с градския превоз в Гугъл Maps работи по същия метод, по който и другите типове - с автомобил, велосипед или пеш. При търсене на цел в главното меню потребителят би трябвало да уточни, че желае да му се покаже маршрут с градския превоз.

Целта е да се разпространява градският превоз измежду жителите и гостите на Плевен, както и измежду задграничните студенти. Използващите тази функционалност на Гугъл Карти ще могат да се срещнат с маршрутите и спирките на 22-те линии, обслужвани от екологичните транспортни средства, а също по този начин и да наблюдават разписанията и придвижването им в действително време.

Информация за последователността на стъпките при потребление на услугата от приложението може да наблюдавате в.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР