Плескавици и хотдоци продава Лепа Брена в малко магазинче тип

...
Плескавици и хотдоци продава Лепа Брена в малко магазинче тип
Коментари Харесай

Лепа Брена трупа пачки от хотдоци

Плескавици и хотдоци продава Лепа Брена в малко магазинче вид „ нагъзанка “ , написа България Днес.

Примачалгаджийката на някогашна Югославия неотдавна продаде „ Гранд “ - най-успешната музикална компания в западната ни съседка. Официално скъсалата с продуцентството звезда не споделя какъв брой пари е прибрала в джоба си от договорката. Сръбски, босненски и хърватски медии настояват, че „ Гранд “ е продадена за три милиона в зелено . За сметка на това Брена оставя за себе си различен, малко прочут бизнес - магазинче за сандвичи.

Малко хора знаят, само че през 1993 година, когато певческата кариера й е на върха, изпълнителката отваря павилионче за сандвичи в Нови Сад. Обектът е напълно непретенциозен. Първоначално е магазинче вид „ нагъзанка “ - мазе с прозорец към улицата. Неприличното наименование идва поради това, че би трябвало да се наведеш , в случай че искаш да си купиш нещо от подобен павилион. Впоследствие предприятието се разраства и се мести на малко по-представително място - улична будка. Нагъзанка или не - сандвичарницата на Брена провокира същински възторг във времената на юговойните.

На фона на ембаргото и непрекъснатия недостиг на артикули тя внедрява хамбургерите и хотдоците - погрешно мн. ч. на хот-дози. Из Нови Сад се разчува, че бизнесът е на Лепа Брена, а тя от своя страна употребява това, с цел да вдигне безпричинно. Скъпотията не отхвърля народа да лапа - за „ лепите хотдоци “ постоянно стои опашка . С нарояването на сходни магазинчета за всевъзможни бързи закуски славата на Бренината нагъзанка замръква. Но към момента действа и си е нейна. „ Колкото и да е необичайно, макар парите, колите и яхтите си госпожа Живойнович (истинската фамилия на певицата) не се разделя с магазинчето - обобщава македонското издание „ Вечер “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР