Пленумът на Висшия съдебен съвет намали бюджета на Съвета и

...
Пленумът на Висшия съдебен съвет намали бюджета на Съвета и
Коментари Харесай

Отпускат пари на Окръжния съд във Видин за пожароизвестителна система

Пленумът на Висшия правосъден съвет понижи бюджета на Съвета и усили бюджетите на Прокуратура на Република България, на Върховния касационен съд, и на още 11 съдилища за обезпечаване на финансови средства за осъществяване на заложени годишни задания за обекти от Инвестиционната стратегия на Висш съдебен съвет за 2019 година
На Районен съд – Асеновград се дават средства за главен ремонт по преустрояване на част от социална постройка за потребностите на правосъдната власт. Окръжен съд – Видин следва да проектира и построи пожароизвестителна система, указателно и евакуационно осветяване в постройката на съда.
Районен съд – Шумен ще проектира строително-монтажни работи по преустрояване и смяна на предназначението на постройка за потребностите на съда и на Районна прокуратура – Шумен. Районен съд – Сливница ще употребява финансирането по построяването на Съдебна палата – Сливница. Районен съд – Пещера получава средства за главен ремонт и реорганизация на остарелия корпус на Съдебна палата - Пещера, а Окръжен съд – Стара Загора за планиране и създаване на два броя асансьори, за ремонт на фасади и правенето на механически паспорт на Съдебна палата – Стара Загора. Районен съд – Гоце Делчев би трябвало да обезпечи налична среда посредством монтиране на асансьорна уредба, Районен съд – Нови пазар да направи главен ремонт на покрив и таван на втория етаж на постройката, а Районен съд – Дупница ще ремонтира отоплителната система и ще газифицира Съдебна палата – Дупница. Районен съд – Луковит е финансиран за реализиране на капиталов план „ Основен ремонт и преустрояване на съществуваща пететажна постройка “, а Окръжен съд – Смолян за газифициране на постройката на правосъдната палата.
На Прокуратурата се дават средства за преходни и нови обекти в София, Плевен и Варна. Върховен касационен съд получава финансиране за преходни обекти по Съдебната палата в София – довеждане докрай на строително-монтажни работи, включващи фасади към вътрешни дворове, покрив на постройката и четири стаи на равнище партер, и преустрояване на две гаражни кафези в работни пространства и други, както и за техния строителен контрол, инвеститорски надзор и авторски контрол.
Пленумът на Висш съдебен съвет даде единодушие за нарастване на бюджета на Районен съд – Ивайловград за настоящ ремонт на пространствата в постройката на съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР