Пленумът на БСП в неделя подкрепи като цяло ръководството на

...
Пленумът на БСП в неделя подкрепи като цяло ръководството на
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Манолова спечели, ако се махне корпоративния и купения вот

Пленумът на Българска социалистическа партия в неделя поддържа като цяло управлението на партията макар рецензиите за властническо ръководство и за недобро показване на изборите в някои региони на страната. " На пленума имаше една естествена полемика с разнообразни гледни точки. Резултатите бяха оценени като положителни, само че не като задоволителни ", сподели в студиото на " Още от деня " Калоян Паргов, ръководител на софийската организация на Българска социалистическа партия и член на изпълнителното бюро на левицата.

Били са регистрирани и слабостите. Въпреки четири регионални кмета, положителното показване в София е маркирано, че имат 7 области с нула кмета, 7 области с един кмет. Паргов изясни, че от 1 декември стартират цикъл доклад избори в партията, който е обвързван с отчитане на работата през последните четири години.
Калоян Паргов: Във Варна следва да има нов ръководител, тъй като само че господин Гуцанов му изтекоха двата мандата.
През април следва избор на нов ръководител на партията. Паргов сподели, че постоянно има претенденти за това да оглавят партията. Много хора получават номинации.
Калоян Паргов: Да не обсъждаме единствено персонажи - " за " този или " срещу " оня, а да си приказваме и за политики, какво би трябвало да свършим, с цел да можем да използваме досегашните ни резултати в другите избори, с които да направил Българска социалистическа партия по-силна и по-силна опция. Това е значимото.
За изборите в София той разяснява, че не са имали аналог в последните години. По негово мнение Манолова е спечелила, в случай че се махне корпоративния и купения избор.
Калоян Паргов: Явлението платен и коропоративен избор слага въпроса за един доста сериозен проблем в България, който има обществени и просветителни измерения. Има доста хора, които са склонни да го създадат и тук не осъждаме действието, само че подбудите, аргументите. Да лекуваме нещата в корен. Това са проблеми, които стоят пред обществото и страната доста съществено би трябвало да се замисли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР