Племенницата на Осама Бин Ладен твърди, че Америка е под

...
Племенницата на Осама Бин Ладен твърди, че Америка е под
Коментари Харесай

Племенницата на Бин Ладен: Втори 11-и септември в САЩ, само Тръмп може да го предотврати

Племенницата на Осама Бин Ладен твърди, че Америка е под опасност от друга офанзива, въодушевена от 11-и септември, в случай че Джо Байдън бъде определен за президент и че единствено Доналд Тръмп може да я предотврати, заяви „ Индипендънт “,

„ ИДИЛ се развъди при администрацията на Обама/Байдън, което докара до тяхното идване в Европа.

Тръмп сподели, че пази Америка и нас от продължаващите външни закани, като унищожи терористите в основата им и преди те да получат късмет да нанесат удари “, съобщи Нур бин Ладин, 33-годишна, пред „ Ню Йорк пост “ в първото си изявление.

Нейното семейство употребява името „ Ладин “ вместо „ Ладен “, сходно на това, което е употребявал нейният абсурден чичо, съгласно изданието. Г-жа Бин Ладин, която живее в Швейцария, съобщи, че постоянно е била „ американка по душа “ и ще поддържа господин Тръмп на президентските избори през 2020 година

В изявлението тя назова идните избори най-важните за това потомство. „ Подкрепям президента Тръмп, откогато той разгласи, че ще се кандидатира в ранните дни на 2015 година Наблюдавам го отдалеко и се удивлявам от решителността на този човек “, сподели тя.

„ Той би трябвало да бъде преизбран…Това е жизненоважно за бъдещето освен на Америка, само че и на западната цивилизация като цяло “.

„ Погледнете всички терористични офанзиви, които се случиха в Европа през последните 19 години. Те ни раздрусаха до основи…Радикалният ислям изцяло проникна в обществото ни “, добави госпожа бин Ладин. „ В Съединени американски щати е доста притеснително, че левицата се е причислила изцяло към хората, които споделят тази идеология “.

Г-жа бин Ладин е прям покровител на Тръмп, по времето, когато президентът е изправен пред рецензии от европейските страни. В Швейцария, където живее Бин Ладин, Тръмп има единствено 18% рейтинг на утвърждение, съгласно анкета на „ Галъп “ за 2018 година

Но това не пречи на Бин Ладин да носи постоянно шапката си „ Направи Америка велика още веднъж “. Тя също по този начин сподели за изданието, че се осведоми от консервативно насочени медии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР