Племенницата на една от най-одумваните бивши депутатки на ГЕРБ -

...
Племенницата на една от най-одумваните бивши депутатки на ГЕРБ -
Коментари Харесай

Племенница на Искра Фидосова лъсна по сутиен и прашки

 Племенницата на една от най-одумваните някогашни депутатки на ГЕРБ - Искра Фидосова, лъсна без облекла. Зашеметяващата хубавица Еделина, която от години живее и учи отвън страната, влезе с гръм и тропот в полезрението на светските клюкари с провокативни снимки - с очила, голо дупе и по сутиен, написа лупа.бг.

Младото момиче, което неотдавна изкара едномесечен заплатен стаж към държавното управление на Шотландия, изчервява пуританите с полуголи фотоси и провокативна визия в обществените мрежи и нехае, че фамилията й от години е дебнато на всяка крачка от папараците.

Извън сериозните занимания Еделиначесто употребява опцията да се снима полугола в съблекални, да демонстрира дупе в къси панталонки и не пропуща да театралничи по долни дрехи пред огледалото.

Кифленският модел на държание в обществените мрежи е цялостна диаметралност на нравите на фамилията на Фидосова и сестра й Цветелина - майката на Еди. Последната демонстрация на Еделина е да се щракне по сутиен и прашки в съблекалня, а единствената по-непрозрачна дреха върху момичето са маратонките й.

За да ускори резултата на изкусителка, Еди поставила и очила с транспарантни стъкла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР