Племенникът на Михаел Шумахер - Давид, е със чупен прешлен

...
Племенникът на Михаел Шумахер - Давид, е със чупен прешлен
Коментари Харесай

Племенникът на Шумахер е със счупен прешлен след зверска катастрофа

Племенникът на Михаел Шумахер - Давид, е със чупен прешлен след тежка злополука в Германия. Давид Шумахер се сблъска с Томас Прининг по време на съботното рали от сериите DMT на " Хокенхаймринг ". Двете коли се бориха за позиция, само че се забиха в загражденията на завой №8.

В злополуката ръководство загуби и Денис Олсен, чието порше се разцепи на две, а елементи от мотора се възпламениха, отделяйки се от колата.

Първоначално 20-годишният Давид, който е наследник на брата на седемкратния първенец във Формула 1 - Ралф, е бил в устойчиво положение. След по-обстоен обзор обаче е открито, че има строшаване.

" Давид продължи да се оплаква от болки в гърба и откакто се прибрахме от болничното заведение ", сподели Ралф Шумахер пред списание " Motorsport ". " Затова взехме решение да го закараме за ЯМР в Залцбург. Там откриха, че има строшен прешлен. Според лекарите ще би трябвало да почива към месец и половина. "

Сезонът в сериите DMT завърши точно със надпреварата през уикенда, което значи, че Давид Шумахер няма да пропусне надпревари, до момента в който се възвръща. Той не завоюва нито точка в дебюта си в конкуренцията.

btvsport.bg

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР