Племенник Жоро Шопа е превзел бизнеса с наркотици под чадъра

...
Племенник Жоро Шопа е превзел бизнеса с наркотици под чадъра
Коментари Харесай

Ексклузивно в SafeNews: Племенник на Жоро Шопа е превзел бизнеса с наркотици под чадъра на Паскал, Живко Коцев и Георги Радев

Племенник Жоро Шопа е завладял бизнеса с опиати под чадъра на Паскал, Живко Коцев и Георги Радев. Тихомир Семерджиев, прочут с прякора си Тишо Заека е главният състезател в бизнеса с кокаин в столицата и трафика от прилежаща Турция. Това описа източник на SafeNews осведомен с ънърграуд средите у нас. Според него съвсем всички наркотърговци в столицата зареждат дрога от клана Семерджиеви.

Източникът ни описа, че срещите за разпределението на опиатите се случват всекидневно в неофициалния офис на наркогрупировката, кафе Dsquared2Lounge, в идеалния центъра на София.Друго място отредено за специфичните срещи е и ресторант „ Капо “, на ул. Съборна.

Ако се има вяра на данни от незаконния свят, всяка седмица племенникът на Жоро Шопа пласира по 5 кила дрога.

Най-големите му клиенти са софийските банди за търговия с кокаин. Част от стоката отпътува за Южна България. Предположенията на криминалистите са, че дилърите в Пловдив и в Стара Загора също се доставят от Тишо Заека.

По всяка възможност на върха на организацията стои самият Георги Семерджиев- Жоро Шопа, уверени са познавачите на ъндърграунда. Дългогодишен „ консилиери “ на Евелин Банев – Брендо, пое бизнеса с трафик на кокаин от Южна Америка към Европа след изгубването на емблематичния интернационален престъпник.

Тихомир Семерджиев употребява каналите на Георги Радев и Паскал.

Според източникът ни за необезпокояваното разпространяване на дрогата Тихомир Семерджиев, който е и в доста близки връзки със арестувания към този момент по аферата в Агенция „ Митници “ Стефан Димитров – Иарата, употребява каналите на Георги Радев и Паскал. Самите наркодилъри пък много постоянно парадират с околните си взаимоотношения с тях, с полицията и основния секретар Живко Коцев.

Съмненията, че Жоро Шопа и наркоорганизацията на племенника му Тихомир се употребяват с подкрепи от високите етажи на Министерство на вътрешните работи, се ускоряват откакто през 2022 година Тишо Заека се оказа почтен за хванатите 367 кила кокаин в Студентски град през 2020 година Тогава вушителното количество дрога на обща стойност към 80 милиона лв. бе намерено в столичния студентски кампус при рутинна полицейска инспекция на недоверчив водач. Тогава Темида осъди само 32-годишния Николай Петров за най-голямото количество кокаин, хващано в рамките на страната ни през последните години.

Кланът Семерджиеви са посочени за едни от най- маститите кокаинови трафиканти в България. Според мнозина необезпокояваната активност се дължи на подкрепи от високите етажи.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР