Племенничката на едно от златните момичета Лили Игнатова - актрисата

...
Племенничката на едно от златните момичета Лили Игнатова - актрисата
Коментари Харесай

Племеничка на Лили Игнатова в афера с мъжа на Силвия Лулчева

Племенничката на едно от златните девойки Лили Игнатова - актрисата Любомира Башева, е в комплицирани връзки с половинката си поради специалността си, разбра HotArena.

Башева влиза в ролята на лекар Чилингирова в " Откраднат живот ". В него героинята й има бурни еротични подиуми с Иво Фотев, изигран от Васил Бинев. Гаджето на Башева - артистът Стелиан Радев, е ученик на Нина Димитрова - някогашната жена на Зуека. Уж на смешка Радев споделил пред другари, че изгася тв приемника, когато приятелката му попадне в обятията на 63-годишния корифей на дублажа Васил Бинев, който пък е мъж на Силвия Лулчева. 

Самият Стелиан е измежду най-ухажваните млади гении в Народния спектакъл. В " Един безразсъден ден " неговият блудствен граф Алмавива съвсем от самото начало е в мощно деколтираните прегръдки и под дантелените кюлоти на колежките. Двамата с Любомита се срещат откакто той към този момент е приключил НАТФИЗ - тъкмо тогава тя влиза в първи курс. Откриват се в Созопол, само че не си спомнят да е обич от пръв взор. Радев е гледал Башева в " Лошо момиче " на Мариан Вълев.

И двамата от дълго време са уверени, че в случай че не могат да преодолеят ревността, не стават за специалността. Тя се майтапи, че на утринна подготовка гаджето й целува една жена, на вечерно зрелище - друга, а на идващия ден му се постанова да направи същото и с мъж. Башева е добре " тренирана " за вероятните бруталности пред камерите от времето, когато едвам на 16 се появява в " Под прикритие ". В " Ягодова луна " пък попадна под юмруците и похотта на гангстерския наследник, изигран от Димо Алексиев, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР