Племената в Игри на волята вече са две, а това

...
Племената в Игри на волята вече са две, а това
Коментари Харесай

Георги и Фейгин от Игри на волята са заедно, потвърдиха с уникално видео

Племената в " Игри на волята " към този момент са две, а това за наслада на Александра Фейгин й донесе по този начин мечтаната непосредственост с Георги. Двамата към този момент са в едно племе и точно фигуристката беше неразделно до него, до момента в който плувецът се бореше със стомашен вирус на стопанството.

Оказва се обаче, че нещата не престават да са все по този начин сантиментални и отвън " Игри на волята ". Двамата качиха видео, с което накараха всички да не помнят настоящите драми в шоуто.

" Важно е да спася ледената принцеса в тежък миг ", написа Георги под видеото, а всички са умилени от фрагментите. С влюбени емоджита разясняват Зори, Мани и Чакала. 

Междувременно през днешния ден стана ясно, че Александра Фейгин зае второ място в късата стратегия при дамите на интернационалния шампионат по фигурно пързаляне " Денис Тен Мемориал " в Алмати (Казахстан). Най-добрата българска състезателка получи за осъществяването си оценка от 50.11 точки, от които 26.10 за механически детайли и 24.01 за съставни елементи на стратегия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР