Племената трябваше да изберат жена за капитан на своя отбор.

...
Племената трябваше да изберат жена за капитан на своя отбор.
Коментари Харесай

Близначките спечелиха имунитет за себе си и Добрин след капитанска битка

Племената трябваше да изберат жена за капитан на своя тим. Тази задача беше извънредно лесна за Славяни, където има една единствена дама, Роберта . Близначките в племето на Траки сами се предложиха, заявявайки, че желаят да отидат на борбата и бяха определени единомислещо от останалите.
 NOVA
В играта се включи Стефания . Двете дами трябваше да наредят пъзел, който представляваше скелет от риба. Едната им ръка беше вързана зад тила и с другата трябваше да събират чувалчета по трасето с три куки, по-късно още веднъж с една ръка трябваше да подредят пъзела. По-бърза се оказа близначката. „ Чувствам се като цялостна загубенячка. Успях да изгубя най-елементарната игра “, показа Роберта.

Наградата за близначките беше имунитет от номинации, както и имунитет за още един от племето по техен избор. Двете девойки избраха това да е Добрин.

Обратно при племето  Елена и Стефания взеха решение да излъжат, че в действителност Роберта е спечелила имунитета , само че до момента в който останалите си правеха сметки кой биха номинирали Славяни,  близначките споделиха, че те са спечелили, само че икономисаха, че и Добрин е с имунитет, а споделиха, че ще го изберат преди номинации, в случай че попаднат на такива. Как ще се държат останалите с Елена и Стефания? Дали Юлиян ще промени отношението си в гонене на имунитета, това ще разберем в идващите епизоди.-->
 NOVA
Добрин показа на Пламен, че е имал тежко детство. Когато е едвам на 10 години, татко му се разболява и фамилията им остава без пари. Тренира от шест  годишен, а от 7-и клас стартира да работи, с цел да оказва помощ на фамилията си. 2014-а е преломната година в живота му, когато контузва коляното си и му се постанова да е в болница на легло, тогава е и времето когато се впечатлява от природозащитните организации . Споделя, че в случай че завоюва парите, ще ги влага в идеята си. Пламен се впечатли от историята на Добата. „ Той е на доста високо духовно равнище “, заключва пожарникарят. Как ще се развият взаимоотношенията сред двамата и дали Пламен не откри другар, следва да разберем.
 NOVA
В сряда вечер следва номинационна борба. Как ще се оправят Славяни , които са единствено четирима и дали ще имат сили да се опълчват на многочислените Траки? Как ще играят Траки, които нямат доверие на Юлиян, който намерено съобщи, че не се вълнува за племето, а единствено за себе си, дали тази му тактика няма да го изпрати на поредна борба за оцеляване тази седмица? Всичко това ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР