Плъзнаха слухове, че фолк певицата Емилия отново е бременна. Това

...
Плъзнаха слухове, че фолк певицата Емилия отново е бременна. Това
Коментари Харесай

Емилия бременна с четвърто?

Плъзнаха клюки, че фолк певицата Емилия още веднъж е бременна. Това породиха фотоси от едно от последните участия на звездата.

На фрагментите тя е с пола с висока талия, от която в действителност се вижда издайническо коремче. Коментарите на почитателите на Емилия също бяха единомислещи, че нещо се случва. До момента певицата обаче не е давала изказване по въпроса.

Дали в действителност се задава четвърта рожба в фамилията на фолк дивата, от обкръжението й мълчат. Още повече, че е от преди месеци се приказва, че Емилия е разграничена с мъжа си Жорж Башур. 

Може би изпълнителката желае да се разбере в последна сметка, че освен брачният партньор й си е при нея вкъщи, ами и че ще стават още веднъж родители?

Емилия и Башур се ожениха през 2018 година, малко по-късно се роди щерка им Жоржина. Гласовитата изпълнителка има още две деца, които са от предприемача Коко Динев. Двамата бяха семейство дълги години, само че се разделиха като съгласно слуховете повода са безбройните изневери на мъжа й. След това Емилия срещна любовта в лицето на Башур. Според източници двамата са разграничени, което обаче досега певицата не е коментирала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР