PlayStation подготвя отговор на Microsoft и Xbox Game Pass с

...
PlayStation подготвя отговор на Microsoft и Xbox Game Pass с
Коментари Харесай

Spartacus – отговорът на Sony на Xbox Game Pass

PlayStation приготвя отговор на Microsoft и Xbox Game Pass с напълно нова услуга, която ще се появи още тази пролет. Това твърди Джейсън Шрайър от страниците на Bloomberg, базирайки се на лични източници и документи, които са му били предоставени.

Услугата, с кодово име Spartacus ще разреши на притежателите на PlayStation 4 и PS5 да играят типичен и нови заглавия от специфичен азбучник, плащайки месечна такса за това. Spartacus, твърди Шрайър, ще съчетава две в този момент съществуващи услуги на PlayStation – PlayStation Plus и PlayStation Now – които ще бъдат слети, с цел да се появи Spartacus. PlayStation Plus е услуга, която се изисква за игра на множеството мултиплейърни занимания, като предлага всеки месец и безвъзмездни игри. PlayStation Now, от своя страна, разрешава стрийминг на PS2, PlayStation 3 и PS4 заглавия към PS4, PS5 и PC. Според информация на Шрайър, Sony обмислят да запазят марката на първата услуга и да пенсионират стрийминг марката.

„Подробностите към Spartacus може още да не са конкретизирани, само че документите, прегледани от Bloomberg разказват услуга с три разнообразни проекта. Първият включва това, което сега се предлага с абонамента за PlayStation Plus. Вторият предлага голям азбучник от PlayStation 4 и PlayStation 5 игри. Третият проект ще добави удължени демо версии, гейм стрийминг и библиотека от типичен PS1, PS2, PS3 и PSP игри“, написа Шрайър, който добавя, че при представител на PlayStation не е поискал да удостовери съществуването на въпросните проекти при питане от страна на медията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР