Playstation 5 и Xbox Series X са сред най-очакваните джаджи

...
Playstation 5 и Xbox Series X са сред най-очакваните джаджи
Коментари Харесай

Колко ще струват Playstation 5 и Xbox Series X

Playstation 5 и Xbox Series X са измежду най-очакваните джаджи на 2020 година, като Sony и Microsoft ни дават на час по лъжичка, цялостна с забавни клюки и обстоятелства към конзолите.

Разбира се, въпросът за цените на двата продукта е съществена тематика на диалог.

Всеобщите упования са, че базовите по спецификации модели на конзолите ще костват най-малко 500 $, което е в крайник с досегашните цени.
 Снимка 470770

Огромен брой разбирачи и софтуерни запалянковци обаче считат, че по-напомпаните PS5 и Series X модели ще костват " много над 500 $ ".

Ако Sony и Microsoft предложат напълно нови и атрактивни нововъведения, цена от 600-700 $ може да се стори като рационална на феновете на най-новите софтуерни и хардуерни решения.

Истината обаче е, че с цел да се възползваме от цялостните екстри на който и да е от моделите, ще би трябвало да се бръкнем за още една джаджа - нов тв приемник, който разполага с HDMI 2.1 порт.
 Снимка 470769

HDMI 2.1 е доста по-развита технология от тази на елементарния HDMI, с който сме привикнали.

Този вид свързване обезпечава опция за възпроизвеждане на картина при 4К и 60FPS, както и при 4К със 120FPS - нови гейминг стандарти, с които най-вероятно ще разполагат и двете конзоли.
 Sony Playstation 5, Xbox Series X и с какво конзолата на Sony ще е по-добра от тази на Microsoft
С какво PS5 ще е по-добър от Xbox Series X

Ще имат много общо, само че PS5 е с една крачка напред

И новият Xbox, и новият Playstation ще предложат 120Hz освежаване на картината при 4К, което ще можем да изпробваме единствено с тв приемник, поддържащ HDMI 2.1, споделят от Polygon.
 LG Nano 9 Series са измежду най-евтините тв приемници с HDMI 2.1 - стартират от към 2000 лв.

LG Nano 9 Series са измежду най-евтините тв приемници с HDMI 2.1 - стартират от към 2000 лв.

HDMI 2.1 също по този начин поддържа динамичен HDR, разрешава по-високо качество на звука, по-бързо възпроизвеждане на всеки кадър на екрана (QFT), по-бързо превключване сред приложение с разнообразни честоти на освежаване и още няколко екстри от този порядък.

Не позволяваме, че която и да е от конзолите ще разполага единствено с HDMI 2.1 портове, което значи, че най-вероятно ще можем да продължим да си употребяваме остарелия екран и остарелия HDMI кабел.
 Sony Playstation 5 и какво знаем за биометричните датчици в джойстика
Голямата изненада на джойстика на PS5

Гейминг от ново потомство

Ако желаеме обаче да се докоснем до новите измерения на гейминга, ще би трябвало да сменяем остарелия си екран или тв приемник с нов подобен, струващ няколко хиляди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР