Playerunknown’s Battlegrounds дебютира за Xbox One и още преди феноменът

...
Playerunknown’s Battlegrounds дебютира за Xbox One и още преди феноменът
Коментари Харесай

Вижте сами проблемите на PUBG за Xbox One и Xbox One X

Playerunknown’s Battlegrounds дебютира за Xbox One и още преди феноменът да се е разпаднал под личната си тежест, играта се сблъска с един непредвиден проблем – техническа неустойчивост.

Чисто и просто, оптимизацията на тази другояче грозновата и с нищо не впечатляваща като визия и техника игра, не се е получила. В резултат, фрагментите в секунда постоянно са под 30 , което е неприемливо за спортен онлайн шутър, където всяка секунда и реакция са значими.

Още по-интересното е, че казусът участва както на общоприетата Xbox One, по този начин и на Xbox One X. Точно по този начин, най-мощната подпора на пазара не може да се оправи с една скромна игра. На естествената проверка междинните фрагменти в секунда са 25.6, а на мощната – 27.6.

Е, в случай че притежавате Xbox One X, най-малко ще може да се насладите на по-висока резолюция, усъвършенствани текстури и HDR визия , само че надеждната непоклатимост си е проблем. Всъщност, в прочут смисъл, точно проблемите на Playerunknown’s Battlegrounds за Xbox One X повтарят множеството проблеми от районен съд версията на шутъра. Истината е, че нито една от версиите на играта не е приключена, тъй че за момента ще би трябвало да се приготвите за взаимни отстъпки и да се въоръжите с самообладание. Просто се надявахме, че конзолният порт ще е малко по-изпипан поради сякаш спомагателната поддръжка, която Microsoft дава на играта, но… ами, това е Microsoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР