Playboy обяви, че прекратява дейността си във Facebook, за да

...
Playboy обяви, че прекратява дейността си във Facebook, за да
Коментари Харесай

Playboy напуска Facebook


Playboy разгласи, че приключва активността си във Фейсбук, с цел да избегне обвиняванията в съучастничество в абсурда, който избухна с Cambridge Analytica.

От медийната група, занимаваща се със развлечение на стара аудитория означиха, че те и към този миг имат съществени проблеми с платформата, поради нейните прецизни правила за издание на наличие. „ Имаме повече от 25 милиона почитатели в обществената мрежа и не желаем да бъдем упрекнати в съучастничество в оповестените практики ”, които Фейсбук ползва, това споделиха в публично известие Playboy.

След абсурда зародил през март с Cambridge Analytica, в който стана ясно, че английската аналитична компания е упрекната, в потреблението информация от профилите на 50 милиона консуматори на Facebook за, да се повлияе на изборите в Съединени американски щати през 2016. След няколко дни на безмълвие създателят на Facebook съобщи, че неговият тръст е позволил неточност.

В първите дни от абсурда създателят на Уикилийкс - Джулиан Асанж закри профила си във Фейсбук, по-късно галактическата компания Спейс Екс и производителят на електрически коли Тесла Мотърс също последваха образеца му. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР