play pause stop mute unmute max volume / Репортаж на

...
play pause stop mute unmute max volume / Репортаж на
Коментари Харесай

Инспекторатът по образование започва проверка на детска градина в Ловеч


play pause stop mute unmute max volume / Репортаж на Пламен Христов Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. Регионалното ръководство на образованието в Ловеч стартира инспекция в детската градина " Слънце “ в града, откакто недоволни родители подадоха тъжба против дейностите на директорката и най-много поради това, че е разместила децата от част от подготвителните групи, без да ги уведоми на родителска среща. Родителите укоряват и общината, че не се намесила в разрешаването на казуса.

Заради разбъркването на децата в част от подготвителните групи в детската градина " Слънце “ в Ловеч, родителите са подали тъжби до общината, до Регионалното ръководство на образованието, до регионалния шеф и до Агенцията за протекция на детето, изясни ръководителят на Обществения съвет към детската градина Ганчо Чурков :

Потърсихме и подпомагане от медиите, защото няма никакви съответни дейности от страна на общинската администрация за разбъркването на децата по неразбираем за нас педагогичен аршин.

Още на първия образователен ден недоволните родители се събраха пред детската градина, с цел да зададат въпросите си към директорката Христина Христова :

Искам някой да изясни на моя наследник за какво ще бъде в друга стая и няма да е с неговите другари.

Пълно безсрамие от страна на директорката – да разформира група, в която децата се усещат добре, учителките също бяха положителни. Да каже повода, заради която раздели групата на две - разясниха родители.

При влизането си в детската градина родителите пробваха да потърсят пояснение за разбъркването на децата от директорката, само че тя явно не желаеше това.

За мен проблем няма. На базата на подадените заявки се образуват групите - изясни директорката Христина Христова.

От звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Пламен Христов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР