play pause stop mute unmute max volume / Олга Добрева

...
play pause stop mute unmute max volume / Олга Добрева
Коментари Харесай

Ретро трамваят - емблема на инициативата Всички с градския транспорт

play pause stop mute unmute max volume / Олга Добрева пътува с ретро трамвая и беседва с пасажерите Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. „ Всички с градския превоз и градски превоз за всички “ - с този апел през днешния ден до 15 часа се движи ретро трамвай номер 35 от площад „ Възразждане “ до площад „ Журналист “. Возенето в мотрисата е гратис и цели да насърчи потреблението на публичния градски превоз. В трамвая се повозиха и дребните актьори от детска киностудия с живописен началник Цвети Лозанова. Те изнесоха дребна сценка за изгодите от возенето в трамвая.

Инициативата е на Международната транспортна федерация и Сьюза на транспортните синдикати в България. Мотото на европейската седмица на подвижността, която стартира на 16 септември и продължава до 22-и, е „ Заедно стигаме по-далеч “.

Трамваят, на който се возят пасажерите през днешния ден, се е движил преди близо 80 години, след което е бил реставриран и е съхранен до през днешния ден.


Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР