play pause stop mute unmute max volume / Интервю на

...
play pause stop mute unmute max volume / Интервю на
Коментари Харесай

Ако Европа иска да се справи с тероризма, трябва да покаже истинското лице на Ислямска държава

play pause stop mute unmute max volume / Интервю на Марта Младенова с Дейвид Грантам Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.
Ако Европа желае да се оправи с тероризма, би трябвало да покаже същинското лице на Ислямска страна, съобщи в особено изявление за " Събота 150 " американският специалист по национална сигурност  Дейвид Грантам . Той е безапелационен, че доста младежи от ислямски генезис се увличат по радикалните хрумвания на терористичната организация, тъй като желаят да принадлежат към дадена общественост, а в Европа се усещат отхвърлени:

Много от тях влизат в контакт. Те биват радикализирани от някой различен. Идеята, че бродят самотни вълци, които са прочели публикация и са се радикализирани, не може да бъде призната. Това са доста редки случаи. Остава огромният въпрос - по какъв начин тези хора влизат в контакт. В Европа и ненапълно в Съединените щати концепциите на „ Ислямска страна “ се прокарват от хора, които към този момент са се включили към нея, били са някъде в Близкия изток и самите те са доста радикализирани. Те се връщат и стартират да проповядват концепциите й. Това е доста огромна заплаха, изключително за Европа.

В същото време на Стария континент има доста подготвени от ИДИЛ " проповедници ", които радикализират младежите, добави Грантам.

Цялото изявление с американския специалист по национална сигурност можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР