Плавно преминаваме към есенно време, зимата пък се крие зад ъгъла.

...
Плавно преминаваме към есенно време, зимата пък се крие зад
ъгъла.
Коментари Харесай

Fjällräven представи колекция есен-зима за първи път в България

Плавно прекосяваме към есенно време, зимата пък се крие зад ъгъла. Шведската марка Fjällräven (Фиелравен) обаче не се опасява от студа и по-кратките дни, а напряко обича есенно-зимния сезон! Брандът с емблематичното кръгло лого с алена лисичка неотдавна показа за първи път в България своята пълна сбирка есен-зима.

Продуктите бяха показани на особено събитие в магазина на марката в софийския The Mall. Този сезон шведската арктическа лисица цели да създаде същински мост сред градския и планинарския жанр. Изхождайки от желанието на своите правилни клиенти по света, Fjällräven претвори своите ключови линии като Singi, Greenland, Övik и Kiruna, с цел да са заслужен сателит във всякакви климатични условия.

Освен за разнородни условия, продуктите са изработени от „ по-зелени “, устойчиви и природосъобразни материали. Дори раниците и чантите на марката се приближават още повече до природата, с нови серии, основани от рециклирана вълна.

Fjällräven непрекъснато уголемява потреблението на материали от етично и стабилно произвеждане в цялата си гама артикули. Това си личи особено доста в линията Greenland, с артикули като Greenland Re-Wool Jacket, което е знак на функционалност в композиция с несравним жанр, неподвластен на времето и трендовете. В тази и другите линии на марката, високите стандарти за резистентност на Fjällräven са както постоянно на разположение: всички нови артикули G-1000 са направени благодарение на по-природосъобразната версия на тази високо функционална и адаптивна материя, от органически памук и рециклиран полиестер. В допълнение Fjällräven включва най-функционалния естествен материал - вълната - в повече артикули от всеки път. Fjällräven Re-Wool, рециклираната вълна на марката, произведена в Италия, към този момент не е единствено в ризи и пуловери, а се употребява добре в якета, парки, жилетки и даже раници.

Колекцията за есен-зима 2019 се отличава по едно и също време с изчистен дизайн и трайни, функционални материали. Тази композиция може да отведе всеки от разходка в града до трекинг в природата, осигурявайки пълен комфорт във всяка среда!

Ясно е също, че надеждните естествени материали, придобити от етично и стабилно произвеждане, са бъдещето на Fjällräven. По този начин шведският бранд може да подсигурява, че природата вечно ще бъде негов приоритет.

Открийте сбирката за есен-зима 2019 в магазина на Fjällräven в The Mall, Ниво Партер или онлайн на www.fjallraven-shop.bg


Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР