Платна, бои, цветен пластилин и други средства за творчество раздаде

...
Платна, бои, цветен пластилин и други средства за творчество раздаде
Коментари Харесай

Орхидееното общество награди малки художници във Варна

Платна, бои, пъстър пластилин и други средства за творчество раздаде като награди Първо орхидеено общество.

Най-постоянните и изявени дребни художници от плана „ Нарисувай ми орхидея “ бяха отличени на откриването на заключителната галерия в Арт салона на Радио Варна.

Обществото организира пет креативен работилници, въодушевени от орхидеите с поддръжката на фонд „ Култура “ на Община Варна. Към красивите произведения музика прибавиха Флория Сотиров и Самуил Стойчев – възпитаници по цигулка от НУИ „ Добри Христов “ във Варна.

Избрани произведения – живопис, пластика и картички с хартиени и хербаризирани цветя са на вниманието на публиката. Зрителите ще видят също моменти от заниманията навън и ателиетата по живопис в Зона Nira Art и по приложни изкуства в Арт-салона на Радио Варна. Заниманията, в които децата учат за света на растенията и орхидеите, усвояват техники на изобразяване и пластика, бяха подкрепени от ЧСУ „ Демократично занятие “. В прелестната градина с аспект към морето деца и младежи твориха и се забавляваха.

Заниманията по приложни изкуства водиха хендмейд артистите Борислава Николова и Антония Бялкова-ЗакачАни. В тях непринудено се включиха и възрастни – преподаватели и родители.

Първо орхидеено общество изрази специфична признателност към Радио Варна-БНР и неговото управление за поддръжката и чудесните условия, предоставени за плана и всички начинания на организацията.

Президентът на обществото Крум Сотиров благодари също за поддръжката на NIRA Comminications PR – организацията, която оказа помощ за рекламата, заснимането и направата на прелестни картички с произведения на деца. Единственото съдружие у нас, което развива познанията за развъждане на орхидеи и изкуствата, свързани с тях е признателно и на медиите, които разпространяваха този неповторим план.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР