Платформите на компанията Мета ще позволят на потребителите на Facebook

...
Платформите на компанията Мета ще позволят на потребителите на Facebook
Коментари Харесай

Facebook и Instagram временно ще позволяват постове, които призовават за смъртта на Путин

Платформите на компанията " Мета " ще разрешат на потребителите на " Фейсбук " и " Instagram " в някои страни да насочат апели за принуждение против руснаци и съветски бойци в подтекста на нашествието в Украйна, излиза наяве от вътрешна преписка, забелязана от " Ройтерс ", представени от " Българска телеграфна агенция ".

Това е краткотрайна смяна в политиката във връзка с речта на ненавист.

Компанията за обществени медии позволява краткотрайно и някои постове в Русия, Украйна и Полша, в които се приканва за гибелта на съветския президент Владимир Путин и на беларуския президент Александър Лукашенко, излиза наяве от поредност от вътрешни имейли до модераторите на наличие в Европа.

Миналата седмица Русия разгласи, че не разрешава " Фейсбук " в страната в отговор на ограничавания на достъпа до съветски медии в платформата.

Вътрешните имейли демонстрират също така, че ще се позволява да бъде хвален десният украински батальон „ Азов “, което нормално е неразрешено. Говорителят на Мета Джо Озбърн преди този момент беше споделил, че за момента компанията прави малко изключение за похвали на „ Азов “ в подтекста на присъединяване му отбраната на Украйна и на ролята му като част от Украинската национална армия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР