Платформата за видеосподеляне YouTube блокира канала на телевизията на руския

...
Платформата за видеосподеляне YouTube блокира канала на телевизията на руския
Коментари Харесай

Youtube блокира канала на руския парламент

Платформата за видеосподеляне YouTube блокира канала на малкия екран на съветския парламент " Дума ТВ ", която излъчва онлайн парламентарните съвещания. Мярката провокира бурни реакции от страна на съветски публични представители, които предизвестиха, че най-популярната в света платформа за видеосподеляне може да бъде глобена за това си деяние.

Днес в YouTube се появи известие, че каналът на Думата е " отстранен поради нарушение на Условията за прилагане на YouTube ".

Платформата, който е благосъстоятелност на компанията " Алфабет ", е под напън от съветския регулатор в региона на известията, осведомителните технологии и медиите Роскомнадзор, а управляващите в Русия незабавно реагираха на новината.

" Съдейки по всичко, YouTube самичък си подписа присъдата. Запазете наличието си и го прехвърлете на съветски платформи. И побързайте ", съобщи в Телеграм представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Държавният телекомуникационен регулатор осведоми, че е изискал от Гугъл неотложно да възвърне достъпа до парламентарния канал на Думата. " В осведомителната война, разпалена от Запада против страната ни, американската IT компания се придържа към блестящо изразена антируска позиция ", съобщи Роскомнадзор.

Вячеслав Володин, ръководителят на Думата, съобщи, че дейностите на YouTube са следващото доказателство за нарушение на права и свободи от Вашингтон. " Съединени американски щати желаят да получат монопол над разпространяването на информация. Не можем да го допуснем ", сподели Володин в Телеграм.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР