Платформата за търговия с криптовалути Binance, най-голямата в света по

...
Платформата за търговия с криптовалути Binance, най-голямата в света по
Коментари Харесай

Бизнесът с криптовалути бяга към нови слънчеви дестинации

Платформата за търговия с криптовалути Binance, най-голямата в света по изтъргуван размер, търси ново начало в Средиземно море, написа Bloomberg.
Компанията, учредена предходната година в Хонконг, възнамерява да открие офис в Малта, съобщи създателят ѝ Джао Чанпън. Binance скоро ще стартира търговия в европейската островна страна и е покрай сключването на договорка с локални банки, която може да обезпечи достъп до депозити и тегления, сподели той, без да се ангажира с избран период.
„ Уверени сме, че скоро можем да обявим банково партньорство ", сподели Джао. „ Малта е доста прогресивна страна, когато става дума за криптовалути и финтех “, добави той.
Регулаторите от Китай до Съединени американски щати от предходната година се намесиха в обмена на криптовалути и бизнеса, оставяйки доста като Binance да се борят за намирането на непрекъсната база.
Компанията имаше офис в Япония и се опитваше да получи лиценз за работа, само че реши да в профил личния състав си, с цел да избегне конфликта с локалните регулатори. Японската организация за финансови услуги издаде предизвестие против платформата поради това, че оперира в страната без регистрация. Ако Binance не вземе поради предизвестието, организацията ще алармира органите на реда.Още по тематаБиткойнът още веднъж пропадна под 9 хиляди $ поради японските регулатори
Джао сподели, че не престават и разискванията с управляващите в Хонконг, само че резултатът от тези диалози не е сигурен.
Междувременно управляващите в Малта търсят способи да разпространяват страната като водач в региона на цифровите активи. Правителството организира няколко публични съвещания по отношение на регулирането на виртуални валути. Плановете за орган в Малта, който ще сертифицира и контролира бизнеса, основан на блокчейн, бяха показани предишния месец. Организацията също по този начин ще сътвори рамка за контрол над първичното предложение на цифрови монети (ICO).
Джао сподели още, че неотдавна е бил поканен от малтийското държавно управление за разискване на идния законопроект, който е удобен за криптобизнеса.
Binance също възнамерява да стартира децентрализиран продан през идващите месеци, сподели Джао пред Bloomberg този месец. Около 10 екипа работят върху създаването, само че технологията сега е прекомерно мудна, с цел да размени съществуващия централизиран продан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР