Платформата за онлайн пазаруване AliExpress, която е дъщерна на китайския

...
Платформата за онлайн пазаруване AliExpress, която е дъщерна на китайския
Коментари Харесай

AliExpress отваря първи физически магазин в Европа. Къде ще се намира той?

Платформата за онлайн извършване на покупки AliExpress, която е дъщерна на китайския интернет колос Alibaba, ще отвори първи физически магазин в Европа в края на тази седмица. Той се намира в Мадрид и е ситуиран в комерсиалния център Intu Xanadu в града, оповестява локалното издание Expansión.

Любопитно е да се каже, че в същия център се намира и първият подобен на Apple в Мадрид.

От китайската компания показват, че избора на страната за отварянето на физически магазин на Стария континент не е инцидентен.

" Испания е третият максимален пазар за AliExpress след Русия и Съединени американски щати, а Мадрид е град, който посреща вложителите с отворени прегръдки ", изясняват от AliExpress.

Ръководството на интернет водача към този миг не има намерение да отваря повече обекти в Испания или Европа.

" Искаме да забележим по какъв начин ще се развие този модел в Мадрид и в случай че установим, че има по-голямо търсене от страна на клиентите на този вид търговия, ще отговорим на него ", разяснява Рубен Батиста, който е един от оперативните мениджъри на платформата за испанския и португалския пазар.

Междувременно през юли стана ясно, че дъщерното сдружение на AliExpress в Испания към този момент предлага огромен набор от артикули на локални производители онлайн. По думите на генералния шеф на компанията в европейската страна Естела Йе компанията към този момент работи с 3000 локални сдружения, само че до края на годината се надява техният брой да доближи 10 000. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР