Платформата за наем на жилища Airbnb спря всички резервации във

...
Платформата за наем на жилища Airbnb спря всички резервации във
Коментари Харесай

Airbnb спря резервациите във Великобритания след критики от правителството

Платформата за наем на жилища Airbnb спря всички резервации във Англия след рецензии от министъра на туризма, че наемодателите популяризират парцелите си като подобаващи за обществена изолираност, съобщи „ Индипендънт “.

В описанията на местата за настаняване се появили изречения като „ съвършено за изолираност със фамилията “ и „ почистено с убиващи вируса химикали “, макар рекомендациите на държавното управление жителите да останат по домовете си, с цел да предотвратят разпространяването на COVID-19.

Така до 18 април само медицински служащи ще могат да употребяват услугите на Airbnb. „ Това ще разреши на домакините да поддържат хората на първа линия, следвайки рекомендациите на управляващите “, заяви шефът по обществени политики на компанията, Патрик Робинсън.

Хотелите също са затворени за всички, като се изключи ангажираните в здравния бранш.

„ Изключително безконтролно и рисково е за някои притежатели да се популяризират като „ места за изолираност “. Пишем през днешния ден на всички компании, с цел да им напомним за отговорностите им на този стадий “, съобщи туристическият министър Найджъл Хъдълстън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР