Платформата за крипто анализи Glassnode съобщи, че най-големите притежатели на

...
Платформата за крипто анализи Glassnode съобщи, че най-големите притежатели на
Коментари Харесай

Биткойн: Топ китовете продължават да трупат BTC

Платформата за крипто разбори Glassnode заяви, че най-големите притежатели на Биткойн (BTC), които не държат активите си на тържища, интензивно са натрупали криптовалутата през последния месец и половина. 

От Glassnode разкриха също, че други притежатели на BTC, които не държат токените си на тържищата, са продавали своите BTC притежания през същия интервал.

Данните демонстрират забележителна дивергенция в показателя на трендовете за струпване на Биткойн, като китовете, притежаващи над 10,000 BTC, не престават да натрупат нападателно, а при други значими групи се следи доста систематизиране.

Glassnode също по този начин подчертаха , че притокът към главните тържища сега е на ниски равнища, като общият размер на притока в другите активи е едвам $1.84 милиарда. Това демонстрира относително спокойна комерсиална среда.

При взор към трите най-големи крипто тържища от платформата за разбори откриха , че Binance и Bitfinex са отбелязали нарастване на своите Биткойн притежания надлежно с 421,000 BTC и 250,000 BTC през последните три години.  

При Coinbase обаче се следи спад от 558,000 BTC през същия интервал. Понастоящем Binance има 703,000 Биткойн токена, Coinbase – 462,000, а Bitfinex – 320,000.

Като цяло крипто пазарите означиха спад след оповестяването на правосъдно дело от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) против Binance и нейния основен изпълнителен шеф Чанпен Джао.  

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР