Платформата разделя потоците от публикации в две секцииFacebook обяви, че

...
Платформата разделя потоците от публикации в две секцииFacebook обяви, че
Коментари Харесай

Нова промяна в профилите във Facebook

Платформата разделя потоците от изявления в две секции

Фейсбук разгласи, че подхваща огромна смяна в профилите на потребителите. Компанията разделя на две секции досегашния общоприет поток от вести и изявления, осведоми.

Основният поток ще бъде обособен в независим таб Feeds. В него ще се демонстрират последните изявления от приятелите, страниците и групите, които потребителят следва.

Feeds ще има и спомагателни благоприятни условия. Потребителят може да си направи описи с обичани профили и страници и да вижда наличието от тях в спомагателните категории. Така може да си подреди и изявленията по разнообразни, определени от него тематики.

Feeds няма да демонстрира рекомендации на изявления вид "препоръчано за вас ". Ще има единствено общоприети реклами. Фейсбук споделя, че задачата на Feeds е за моментите, когато потребителят желае да види най-новото от профилите, които следва.

Досегашният общоприет новинарски поток пък се трансформира на Home. Това е страницата, която потребителите виждат първо, когато отворят Фейсбук.

Тя ще продължи да съществува, само че с изменена функционалност. Тук предпочитано ще се демонстрира предложено от логаритмите наличие, разнообразни видеоклипове от историите и други Ще се демонстрира част от наличието от Feed.

На процедура Home ще е събирателна точка за цялото разнообразно наличие, което ще се сортира самостоятелно за всеки консуматор. Ще се употребява интелигентен логаритъм с машинно образование, който да опознава ползите на потребителя въз основата на "хиляди сигнали ", споделя компанията.

За в този момент тези промени ще обиден мобилните приложения на Фейсбук за Android и iOS. Новите секции към този момент се задействат последователно за потребителите и ще доближат всички в границите на към седмица.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР