Платформата ни трябва да бъде представена от кандидатите ни за

...
Платформата ни трябва да бъде представена от кандидатите ни за
Коментари Харесай

ГЕРБ представя политическата си платформа за евроизборите! Цветанов: Сигурен съм, че ще спечелим най-много гласове

Платформата ни би трябвало да бъде показана от претендентите ни за евродепутати, тъй като те ще пазят ползите на България. Днес ще представим резултатите от ръководството ни, които се припокриват с тези на Европа. Ще покажем и защо ще работим. Силата ни е, че нашата платформа се припокрива напълно с целите на ЕНП. Искам да благодаря на всички депутати, общински съветници и евродепутати, които са тук. С тяхна помощ съм сигурен, че ГЕРБ ще завоюва най-вече гласове на евроизборите.

Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на представянето на политическата платформа на партията за идните евроизбори, написа novini.bg.

" И на тези избори ГЕРБ излиза с най-хубавите хрумвания и оферти за бъдещето на Европа. То е цифриво. Нашата съществена задача е отбрана на персоналните данни и авторското право. За нас цифровите умения са най-важни. Те са значими, с цел да отговорим на едно от най-големите провокации пред Европа през днешния ден - битката с дезинформацията онлайн ", разкри целите на ГЕРБ в цифровизацията българският еврокомисар Мария Габриел.

" Свързаността е опция, само че има и риск. Най-големият риск е киберпрестъпността. Ние заставаме твърдо зад основаването на обединен център по киберсигурност. Трябва да има ясни и етични правила за изкуствения разсъдък. Ще работим Европа да се снабди със собствен суперкомпютър. Нашето предпочитание е да разпространим още по-широко на нашето културно завещание, като това е директно обвързвано с дигитализацията. Отборът на ГЕРБ ще работим за първата напълно европейска цифрова стратегия с бюджет от над 9 милиарда евро. През тези години пказахме, по какъв начин европейското финансиране преобразява огромните градове, само че се отразява и на дребните обитаеми места. Всички от ГЕРБ ще работим за това ", безапелационна беше Габриел. 

След нея думата взе Андрей Новаков. " От ГЕРБ ще продължим да работим всяка една община, всяко едно обитаемо място да продължи да получава европейско финансиране. За разлика от нашите съперници ние можем да създадем това, тъй като по тяхно време нямаше работещи еврофондове. Всеки ден би трябвало да се борим с техните подправени вести и да ги опровергаваме. Факт е, че България ще получи най-големия си бюджет от Европейски Съюз в идната финансова рамка. Ето за това работим ние. Всички българи би трябвало да знаят, че Европейски Съюз стои зад тях и парите ще продължат да се усилват. Европейско финансиране и кохезионна политика би трябвало да има до тогава, до момента в който има и един човек, който се нуждае от тях ", разгласи Новаков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР