Платформата ни е доминирана от политики с грижа за хората

...
Платформата ни е доминирана от политики с грижа за хората
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Целта ни на тези избори е да сме първа политическа сила


Платформата ни е доминирана от политики с грижа за хората

„ Внесохме документите за регистрация, съпроводени от 10 000 подписа. Целта, която си слагаме, е да бъдем първа политическа мощ. Първи обявихме и водачите си. До седмица ще подредим и листите в регионалните препоръки. До седмица ще стартираме представянето на нашата платформа ", съобщи Корнелия Нинова, която внесе документите в Централната изборна комисия /ЦИК/ за присъединяване в парламентарните избори за 45-то Народно заседание на коалиция " Българска социалистическа партия за България ".

Лидерът на Българска социалистическа партия и представляващ " Българска социалистическа партия за България " разяснява предизборната платформа на обединението: „ Тя е направена с грижа за хората и целите ни са - опазване на здравето, обучение, обществена политика и стопанска система. Като ограниченията, които сме заложили там, се отнасят към решение на един от най-важните проблеми за България - демографската злополука. Що се отнася за следизборни управнически обединения - ще предложа на Националния съвет този въпрос да решим след изборите с вътрешно допитване. Нашият правилник дава такава опция и ние към този момент сме го ползвали.

Политиката, която организирам, откогато съм ръководител на партията е - битка със задкулисието и в страната, и вътре в партията. Няма да допуснем лобистки, групови или частни ползи да изкривят волята на хората, които са ни овластили, при подписване на управническа и следизборна коалиция. Думите ми към този момент са потвърдени във времето и практиката. Въведохме директния избор. Ще продължим с тази политика. Смятам, че хората, които ни овластяват, би трябвало да решат каква власт желаят. Нашата акция ще бъде положителна и съответна. "
Лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова при внасянето на подписите в ЦИК в днешния предиобед бе съпроводена от водачи на листите на Българска социалистическа партия и младежкото обединяване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР