Платформата на Software AG ще се ползва за анализ в

...
Платформата на Software AG ще се ползва за анализ в
Коментари Харесай

Terracotta DB обработва данни в оперативната памет

Платформата на Software AG ще се употребява за разбор в действително време

С помощта на Terracotta DB клиентите ще могат да обработват големи размери информация в мащаби оттатък рестриктивните мерки на съществуващите системи

Software AG, един от огромните разработчици на програмен продукт за оптимизация на бизнес процеси и обработка на огромни данни, вкарва на пазара нова платформа за разбор в действително време.

Новият програмен продукт Terracotta DB съставлява платформа за разпределена обработка на данни в оперативната памет. Тя поддържа всяко приложение, което основава нови, бързо изменящи се видове данни – структурирани, полуструктурирани, неструктурирани и с опция за реконфигуриране.
още по тематиката
С помощта на платформата клиентите ще могат да обработват големи размери информация в мащаби оттатък рестриктивните мерки на съществуващите системи, означават от софтуерния разработчик.

Terracotta DB е основана въз основата на Terracotta BigMemory – разпределена мрежа за обработка на данни в оперативната памет, която сега се употребява от над 500 компании по целия свят. Бета версия на платформата излезе през юли т.г. и към този момент е свалена над 2 млн. пъти.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР