Платформата на ReaQta използва AI-управляван поведенчески анализ, за да гарантира,

...
Платформата на ReaQta използва AI-управляван поведенчески анализ, за да гарантира,
Коментари Харесай

Инфодизайн България добави AI-решенията за защита на ReaQta


Платформата на ReaQta употребява AI-управляван поведенчески разбор, с цел да подсигурява, че заканите се откриват без значение от употребяваните техники за промъкване и разпространяване
(илюстрация: ReaQta)

Водещият снабдител на решения за сигурност ReaQta и локалният дистрибутор Инфодизайн България оповестиха партньорство за обезпечаване на по-добра отбрана на организациите в днешния многослоен пейзаж на киберсигурността. Споразумението за дистрибуция покрива териториите на България и Румъния.

„ Постоянно търсим решения, които да оказват помощ на нашите сътрудници да локализират и позволяват сериозни проблеми в сигурността на клиентите. Чрез усъвършенстваната платформа за сигурност на сътрудниците ни ще получат видимост върху заканите, които антивирусният и антишпионският програмен продукт не могат да дават ”, разяснява Надежда Еремиева, шеф на Инфодизайн България.
още по тематиката
Хакерите употребяват все по-усъвършенствани техники за заобикаляне на защитните стени и антивирусните решения, с цел да открият наличие в мрежите на фирмите. Промъкнали се неусетно, те разполагат с време и достъп, с цел да възнамеряват офанзивата си. Платформата ReaQta-Hive разчита на лична технология NanoOS за отбрана на работните станции, която „ обгръща ” операционната система и я прави невидима за злоумишлен програмен продукт и нападатели. В удостоверение на нейната успеваемост, Gartner отличи компанията като „ Cool Vendor ” в класацията „ Network and Endpoint Security ” за 2020 година

Две разнообразни сканиращи устройства ползват най-съвременни способи за машинно образование към държанието на приложенията и автоматизирано предизвестяват за дейни или зараждащи закани, без нужда от авансово познаване на офанзивите. Този безсигнатурен метод, смесен с AI-управляван поведенчески разбор , подсигурява, че заканите се откриват без значение от употребяваните техники за промъкване и разпространяване.

„ Щастливи сме да предоставим на нашите MSSP сътрудници един усъвършенстван инструмент за отбрана като ReaQta. Лекотата и оправянето с произшествия играе значима роля в ежедневните интервенции на всяка компания, като доверието в потребления артикул за сигурност е от решаващо значение ”, показа Надежда Еремиева и добави, че скоро предстоят механически сесии за показване на решението и запознаване с ръководството му.

ReaQta е високо оценена в Европа платформа за самостоятелно засичане и реакция въз основата на изкуствен интелект, построена от елитна група специалисти по киберсигурност и откриватели в областта на AI/ML с богат опит в държавните разследващи интервенции. Благодарение на невиждани равнища на автоматизация в комбиниране с подсъзнателен дизайн , клиентите и сътрудниците на компанията могат да ръководят и подсигуряват по-голям брой крайни точки без нужда от висококвалифициран личен състав.

Защитата на крайните точки от ReaQta добавя портфолиото на, което се състои от добре позиционирани решения за киберсигурност от голям брой снабдители, включително F-Secure, DLP от ITsMine, архивиране и възобновяване от NAKIVO, ръководство на привилегировани сметки (PAM) от senhasegura и анти-фишинг от IRONSCALES. Заедно тези решения образуват единствена по рода си система за разкриване и ръководство на киберзаплахи, подчертаха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР