Платеният абонамент към Twitter - Twitter Blue - ще излиза

...
Платеният абонамент към Twitter - Twitter Blue - ще излиза
Коментари Харесай

Платената версия на Twitter поскъпва само за iPhone

Платеният абонамент към Twitter - Twitter Blue - ще излиза по-скъпо на потребителите с устройства на Apple, заяви The Information. Те ще заплащат 11 $, с 3 $ повече от досегашната цена, в случай че се абонират през приложението за iOS.

Причината е 30-те %, които Apple прибира от всички заплащания в системата си. Този голям дял от приходите от приложения е подложен на критика от години, до степен, че предходната година те дадоха обещание някои приложения да могат да употребяват заплащания от външни системи.

И новият притежател Илон Мъск се възмути на комисионната, която Apple прибира от заплащанията за новата му обществена мрежа. Затова потребителите с iPhone-и и iPad-и ще заплащат няколко $ повече, които да компенсират разликата. 

Те обаче ще имат опцията да си създадат и абонамент онлайн, прескачайки Apple. В този случай той ще коства единствено 7 $, с $ по-евтино от остарялата цена. 

За момента Blue абонаментът към момента ще дава статут " верифициран профил ", който провокира голям брой проблеми при първия обществен тест на системата преди седмици.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР