Платените спортни канали на Нова броудкастинг груп от пакета Диема

...
Платените спортни канали на Нова броудкастинг груп от пакета Диема
Коментари Харесай

Платените канали "Диема екстра" поскъпват отново от 1 юли

Платените спортни канали на " Нова броудкастинг груп " от пакета " Диема Екстра " нарастват още веднъж от 1 юли. Това потвърдиха от компанията след въпрос на " Дневник ".

От няколко дни клиенти на другите оператори в страната получават съобщение, че проектът за пакетът нараства.

" Поради инфлацията и непрестанно възходящите цени на спортните права, които изискват спомагателни вложения, цената на месечния пакет DIEMA XTRA се усилва с 1 лева От 1 юли 2023 година оптималната целесъобразна цена за крайни клиенти ще бъде 13.99 лева ", дадоха отговор от " Нова броудкастинг груп " на въпрос на " Дневник " .

Съобщение за нарастване на цените се изпращат и за другия заплатен състезателен пакет на телевизионните оператори - Max Sport Plus. Той включва спортните канали на А1 - " Макс спорт ". Увеличението е с 83 стотинки без Данък добавена стойност.

Телевизионни оператори изпращат известия за нарастване цената и на пакетите HBO и HBO&Cinemax.

Кой какво излъчва

" Диема екстра " държи дълготрайно правата за мачовете от. По платените канали се излъчват също дуелите от и Бундеслигата, а също Формула 1 и НБА.

" Следвайки дълготрайната тактика да предлага на българските фенове най-качественото спортно наличие от света, Нова Броудкастинг Груп ще продължи да обезпечава на българската публика извънредни събития в премиум пакета DIEMA XTRA. Това е едно от предпочитаните посоки на компанията, в които продължаваме да влагаме ", разясняват от компанията.

В каналите на " Диема Екстра " се излъчват още мачове от шампионатите на Франция и Гърция. Също по този начин конкуренциите на националните тимове по баскетбол на FIBA, испанската баскетболна лига, зрелищни бокс шампионати и доста други " Нова Броудкастинг Груп " закупи изключителните телевизионни права за лъчение на Евро 2024 и Евро 2028, трите цикъла от европейските квалификации в интервала 2022-2028 година (с изключение на мачовете на българския народен отбор), три издания и на Лига на нациите до 2027 година

" Макс спорт " излъчва всички мачове от Шампионската лига във вторник, в това число финала, Лига Европа и Лига на конференциите. В каналите в пакета са още дуелите от Серия А, Ла Лига, Копа Либертадорес и други. Там се излъчват множеството от шампионатите в мъжкия тенис през сезона, както и Лигата на нациите във волейбола.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР