ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ В този футуристичен транснационален цифров свят на първо място

...
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
В този футуристичен транснационален цифров свят на първо място
Коментари Харесай

Нина Ламбова за контрол на финансите и биоданните

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

В този футуристичен транснационален дигитален свят преди всичко са финансите, а по-късно и контрола на биоданните във всички сфери на човешкото развиване и държание.

Под надслова за бързи интервенции в услуга на индивида се прикриват същинските цели.

Защо би трябвало да са на едно място всички данни?

Защо би трябвало на учителката на детето си, на автомата за билетчета, на входа във театъра да предоставяме толкоз доста данни, които в действителност не са им нужни и използваме за това цифрови устройства и схеми за разчитане?

За да може различен да ги употребява в логаритъм и да насочи избора ни към нещо, което свободното ни от интеграла схващане щеше да реши по различен метод.

С други думи персоналната ни карта е обвързвана със смартустройството ни, което ще маршрутизира целия ни ден и на което ще се доверяваме. Ще ни включва алармите за сметки, санкции, промоции и по този начин ще ни „ склонява “ към отговорности, които могат да бъдат отсрочени, само че единствено в случай че имахме свободна воля, а не тази на админа на „ Биг Дейта “.

Дори и да имаме задоволително огромен и бърз достъп до информацията, ние не можем да си представим мащабите на последствията.

Това е едно точно таргетиране на данни и информацията които да се се обръщат в държание на масите, надлежно развиване и облага за транснационалните компании.

Днес берем плодовете на измененията, които настъпиха у нас през 90-те години. Това значи, че с цел да стартираме някакъв развой за освобождение, ние би трябвало да се върнем задоволително надалеч обратно във времето, когато сме подписали всички тези интернационалните задължения., на които се подчиняват сегашните ръководещи.

От тези подписани документи няма нито един, който да усилва цената на човешкия живот. Всички те единствено те привързват към системата – за дотация, за стратегия, за налог, за отплата на инфлация и т.н систематични клопки.

След като дотам управляват достъпа ни до ресурсите, ТЕ ни основават и управляват дефицитите, с цел да ни трансфорат в златния запас, дружно с цялата база данни за развиването и държанието ни.

В Република България към 2017 година е павена инвентаризация на регистрите с наши данни и събрана информация, фигуриращи в нормативни документи и те са 17 797 (приложение 2 към концепцията за електронно управление).

Докато към момента избираме кой да ни ръководи – ще бъдем ръководени като запас. Можем най-малко да им объркаме сметките като гласуваме против огромните, против „ съюзените “, против военолюбците. Ние сме № 7.

Сподели:

Още от Политика

 Синът на аления Нидал Алгафари се точи да разпределя порциите в ГЕРБ

Синът на аления Нидал Алгафари се точи да разпределя порциите в ГЕРБ

24 мар 18:00 1 1715  Демерджиев разлюбен от Румен Радев

Демерджиев разлюбен от Румен Радев

24 мар 11:40 0 1288  Георги Георгиев – Готи - Време е да им духнем свещичката. Дигни се Българино, объркай им сметките (Видео)

Георги Георгиев – Готи - Време е да им духнем свещичката. Дигни се Българино, объркай им сметките (Видео)

24 мар 11:28 0 1120  Дарин Георгиев от партия БНО – Нека им объркаме сметките и създадем углавен избор

Дарин Георгиев от партия БНО – Нека им объркаме сметките и създадем углавен избор

22 мар 20:21 0 1099  Адв. Нина Ламбова – Нека им объркаме сметките и създадем углавен избор. Защо никой неговори за цифровите пари?

Адв. Нина Ламбова – Нека им объркаме сметките и създадем углавен избор. Защо никой неговори за цифровите пари?

20 мар 18:13 0 2072  Явор Божанков откри място в редиците на Кирил Петков, откакто Нинова се отхвърли от него

Явор Божанков откри място в редиците на Кирил Петков, откакто Нинова се отхвърли от него

19 мар 8:15 0 497

Коментирай

Име * Email Коментар *

0 Коментара

Най-четени Най-коментирани  Комарът докара вратар №1 Владо Стоянов до просешка сопа

Комарът докара вратар №1 Владо Стоянов до просешка сопа

35420 0  Иван Андонов си отиде, надвит от простащината
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР