Платен паркинг и бариери посрещат туристите по Черноморие ни. Между

...
Платен паркинг и бариери посрещат туристите по Черноморие ни. Между
Коментари Харесай

Слагат скоби, дори да си платиш за паркинг

Платен паркинг и бариери посрещат туристите по Черноморие ни. Между 1 и 10 лв. на час коства паркирането в сините зони на другите курорти. Възможно е обаче да платиш за паркинг и отново да получиш скоба на колата, оповестява Нова тв.

Общината в Созопол вкара платена зона за паркиране и сложи преграда на входа на града. Таксата се заплаща на излизане.

Oказва се обаче, че доста от хората не са удовлетворени. По думите на шеф на локален хотел постоянно се случва чиновници на компания да минават по улиците и да слагат скоби на случаен принцип. Мотивът - туристите не били платили, макар че по закон се заплаща след напускането.

Последният случай е от през вчерашния ден. Подаден е сигнал до полицията. Туристите пробват да се свържат с компанията реализатор, само че без резултат.

От общината са безапелационни, че проблем няма. Хората са предизвестени, а притежателите могат да получат карти за достъп. Предвидени са и места за посетители. Кметът обаче не пожела да приказва.

Подобна е обстановката и в други обитаеми места. В най-масовия случай, таксите за платено паркиране са към 2 лв. на час. А става известно подръчните материални са неизменима част от ситуацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР