Платен е откуп за отвлечения Адриан Златков, който снощи късно

...
Платен е откуп за отвлечения Адриан Златков, който снощи късно
Коментари Харесай

Платен е откуп за Адриан Златков

Платен е откуп за отвлечения Адриан Златков, който нощес късно вечерта беше открит. Това излиза наяве от думите на татко му Тони Златков пред Нова телевизия.

 Министерство на вътрешните работи млъква, с цел да пази живота на 25-годишния Адриан
Министерство на вътрешните работи млъква, с цел да пази живота на 25-годишния Адриан

Реално имаме пленник, съобщи главсекът Маринов

" Всички сме доста щастливи и доста признателни. Не е упражнено принуждение. Платен е откуп ", декларира бащата на отвлеченото момче.

Ден откакто желаните п ари са били платени, момчето е пуснато на независимост.

Бащата на 25-годишния мъж отхвърли да разяснява каква сума е поискана за сина му и по какъв метод тя е била предадена на похитителите .

 Открит е Адриан Златков Обновена
Открит е Адриан Златков

Отвличането било за откуп

Стана ясно, че похитителите са се свързали със фамилията на отвлечения Адриан още на втория ден след изгубването му , а договарянията водил бащата. Предимно си комуникирали посредством есемеси.

Припомняме, че момчето беше намерено нощес. Бащата на Адриан - Т о ни Златков, заяви, че синът му е добре . " В положително здраве е, само че има потребност от отмора ", д опълни бащата .

" Нямаме визия кой ни аргументи това. Вярвам, че причинителите ще бъдат хванати ", надява се родителят на отвлеченото момче.

Адриан е бил зарязан на пътя преди Панчарево . Случайни хора, преминаващи в региона, са му помогнали да се придвижи. Те към този момент са били разпитани. Общото му положение е положително.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР