Платът на човешкия живот е изтъкан от адаптивност. Това, което

...
Платът на човешкия живот е изтъкан от адаптивност. Това, което
Коментари Харесай

Ermenegildo Zegna пресъздава модерния човек

Платът на човешкия живот е изтъкан от адаптивност. Това, което кара хората да се развиват и напредват, е способността да натискат „ верния бутон “ в вярното време, когато и колкото пъти е нужно, по друг метод, с гъвкаво мислене, запазвайки памет и познание и търсейки напредък. Това е един от тези моменти: скок напред и на открито, премахвайки бариерите, разделянията и разликите, които са били там преди.

Определение за нови категории, отразяващо безкомпромисното развитие на времето, характеризира от първия ден пътя на изобретателния шеф Алесандро Сартори в света на Zegna: едно отдалечаване от цялостната условност, само че не от деликатния сарториален метод, за друго дефиниране на жанр.

THE (RE)SET – новата акция на марката

задейства гладко придвижване, което съчетава обществено и персонално и дрешникът на личността е съгласуван с интензивностите му във вътрешна и външна среда, с моментите на разтоварване, с живота и работа, които доста постоянно са дружно. В този „ безшевен “ свят, който продължава да се оформя и развива, пораждат нови благоприятни условия за жанр и Zegna (ПРЕ)създава актуалния човек.

„ Всички изживяваме нова действителност, обвързвана с нови потребности, които ни водят до невиждани до момента метод на живот и настройки. Точно в миг като този, когато всичко това се разисква, ние в Zegna взехме решение да (пре)създаваме. Погледнахме обратно към корените си, с цел да (пре)напишем нашите кодове на жанр и да (пре)кроим актуалния човек. Външната и вътрешната среда стават ведно и се постанова нов метод на обличане, където комфортът и стилът се смесват, с цел да основат нова хармония “, споделя Алесандро Сартори, изобретателният шеф на Ermenegildo Zegna.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР