Пластичните операции в Холивуд са нещо напълно нормално, а звездите

...
Пластичните операции в Холивуд са нещо напълно нормално, а звездите
Коментари Харесай

Звездите с най-несполучливи пластични операции

Пластичните интервенции в Холивуд са нещо изцяло обикновено, а звездите все по-често започнаха да приказват намерено за тях. Някои се хвалят единствено с по една, а за други описът е дълъг, написа каналът " Скандално " във vbox7. Ето и кои са звездите, чиито пластични интервенции се оказват най-несполучливи:

Мики Рурк

През 2008 година Мики Рурк изигра основната роля във кино лентата „ Кечистът “. Всички фенове бяха сюрпризирани от мощно променения му външен тип. Актьорът се е подложил на серия от процедури, включващи лифтинг на лицето, покачване на клепачи и трансплантация на коса.

Джон Траволта

Актьорът и екшън кино звезда в никакъв случай не е потвърждавал за хирургическите намеси върху лицето си. Те обаче са забележими за всички, които в миналото са го виждали на екрана. Ботокс, лифтинг на лицето и разнообразни инжекционни процедури са единствено част от интервенциите върху Траволта.

Ла Тоя Джексън

Петото дете от семейство Джексън не изненадва с наличните си пластични интервенции. Любовта на семейството към пластичните интервенции е пословична, а изпълнителката се записва с налични импланти на брадичката и бузите, несъмнено, и наложителната ринопластика.

Донатела Версаче

Вицепрезидентът на стилния бранд Versace е минала през голям брой пластични интервенции от 90-те години насам. Наред с други корекции, най-забележимите ѝ промени са в носа и устните ѝ. Въпреки че постоянно участва в класациите за най-неуспешни пластични интервенции, до в този момент няма оповестени доказателства, че тя самата е недоволна от тях.

Джослин Вилденщайн

Вилденщайн стартира с пластичните интервенции още през 1997 година и похарчва над четири милиона $ за разнообразни процедури. Многобройни фейслифтинги и импланти и носят названията „ Жената котка “ и „ Булката на Вилденщайн “.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР