Пластичните операции са се превърнали в нещо напълно нормално в

...
Пластичните операции са се превърнали в нещо напълно нормално в
Коментари Харесай

Безумни, странни и невероятни: Пластичните операции на звездите, за които не подозирате

Пластичните интервенции са се трансформирали в нещо изцяло обикновено в света на звездите, а и освен. Доста хора към този момент прибягват до услугите на изящен хирург, с цел да подобрят част в тялото си, която не харесват. За страдание този тип процедури не са постоянно сполучливи, а някои хора просто прекаляват, а значимо да се знае, че пластичната хирургия съществува, с цел да усъвършенства дребни недостатъци. Трябва да се означи, че някои хора се подлагат на родобни интервенции по здравословни аргументи и те не попадат листата ни от звезди, които са си създали много странни разкрасителни интервенции. Ето кои са те:

Ким Кардашиян има пластика на пъпа

Ким освен спортува и се грижи за себе си, само че и употребява всички благоприятни условия на актуалната медицина, с цел да наподобява постоянно млада и свежа. Корекциите на гърдите и дупето при нея са известни от дълго време, само че се появи информация, че риалити звездата си е направила пластиката на пъпа. След второто раждане Ким доста отслабнала, а това трансформирало типа на корема ѝ, само че също и пъпчето. Ким се обрнала към експерт, който с няколко операции съумява да върне предходния му тип. 

Виж още:

Криси Тейгън има липосукция на подмишниците 

Криси Тейгън, която напоследък е упрекната в онлайн тормоз от консуматори, още от ранна възраст е почнала да трансформира много неща във външния си тип. Едно от тях са подмишниците. Тейгън била пълничка и въпреки да е съумяла да се оправи с килограмите, увисналата част на ръцете към мишниците ѝ е траяла да я нервира. Решава казуса с намесата на специалст, който отстранява ненужната част. 

Виж още:

Дита декор Тийз премахнала ребро

Бурлеска звездата постоянно се е отличавала с невероятна фигура и усет към ретро модата. Дита постоянно е се е стремяла към фигура вид песъчлив часовник, като при този вид тяло най-отчетлива е тънката талия. Трябва да се означи, че Дита носи постоянно стегнат корсет, който подкрепя за тази смяна на тялото. Информацията не е доказана, само че някои медии настояват, че Дита се е била подложила на въпросната интервенция за унищожаване на най-ниско разположените ребра. Медиците не предлагат подобен вид намеса, тъй като жизненоважни орган губят своята отбрана. 

Изображение: https://www.instagram.com/ditavonteese/
https://www.instagram.com/chrissyteigen/
https://www.instagram.com/kimkardashian/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР