Плащаш за хотел три звезди и получаваш пълна мизерия. Пълният

...
Плащаш за хотел три звезди и получаваш пълна мизерия. Пълният
Коментари Харесай

Тежка измама в роден курорт! Плащаш 180 лв, за да нощуваш в мазе

Плащаш за хотел три звезди и получаваш цялостна бедност. Пълният парадокс е от село Чифликът. Място за настаняване в селото популяризира неповторими услуги и екстри, само че когато клиентът дойде на място остава шокиран.

Такава е и историята на Георги Баев и фамилията му, което взема решение да замине на приятна отмора за трети март. А си потегля отчаян.



„ Нещо, което не коства нищо, само че е опаковано лъскаво “, съобщи пострадалият пред камерата на Нова телевизия.

„ Решихме да отидем на място, където има минерална вода “, разкара още мъжа. На място обаче при идване в обекта били настанени в мазето на хотела. В помещението ги посрещнали мърсотия и мраз.



За кошмарното прекарване фамилията платило 180 лв.. И неприятното е не стопира дотук. В леглата имало мравки, имало плесен, а в коридора даже имало голямо мокро леке, което не изсъхвало. Кадър: Нова телевизия Студът пристигнал на похлупак на всичко. Семейството се отоплявало с дребна електрическа печка, която им дали настанени в прилежащи стаи. За ужасната отмора фамилията пари не получава, само че получава опрощение във Facebook.

Последвала вълна от мнения от гневни клиенти. От КЗП прецизираха, че 12 акта на стойност 10 хиляди лв. са дадените наказания на хотела. На всичко от горната страна обектът се рекламирал и като спа дестинация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР