Плащанията със Shiba Inu (SHIB) са позиционирани така, че да

...
Плащанията със Shiba Inu (SHIB) са позиционирани така, че да
Коментари Харесай

25 държави ще позволят плащания с Shiba Inu

Плащанията със Shiba Inu (SHIB) са позиционирани по този начин, че да придобият по-голяма известност в почти 25 страни по света след неотдавнашното съдействие сред две известни структури за финансови услуги - Apcopay и CoinPayments.

На 22 февруари CoinPayments, изтъкнат крипто платежен портал, публично разгласи партньорството си с Apcopay, световна платформа за заплащания.

Apcopay безпроблемно интегрира CoinPayments в своята платежна екосистема, предоставяйки на клиентите си достъп за осъществяване на финансови транзакции благодарение на разнородни криптовалути. Въпреки че CoinPayments може да се похвали с поддръжка на над 2,300 криптоактива, тя е подбрала 175 токена за задачите на заплащанията. Сред тези определени токени Shiba Inu ( SHIB ), се обрисува като значима криптовалута, налична за заплащания посредством CoinPayments.

Като употребява стабилната инфраструктура на крипто платформата, Apcopay разшири достъпа на потребителите до Shiba Inu, предоставяйки достъп до крипто заплащания на над 1,200 търговци на своята платформа, обхващаща 25 страни.

Чрез интеграцията на CoinPayments в Apcopay потребителите на двете платформи ще се радват на безпроблемен достъп до заплащанията с SHIB, което ще улесни световното приемане на криптовалутата.

В последно време заплащанията с Shiba Inu получиха все по-голяма известност, като над 10 разнообразни компании, в това число Binance, одобриха монетата като световен способ за заплащане. SHIB може да се похвали с динамична общественост от хиляди запалянковци, които интензивно получават и съхраняват тези токени за транзакции.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР