Плащането в синя и зелена зона в София понякога е

...
Плащането в синя и зелена зона в София понякога е
Коментари Харесай

НЕ Е ИСТИНА: Грешка закопча десетки в синя зона и след коректен есемес

Плащането в синя и зелена зона в София от време на време е невероятно с есемес (SMS) заради срив на връзката се разбра от сигнали на столичани.

В четвъртък (27 юли) по обяд клиенти на мобилния оператор А1 не са могли да платят паркирането по тази аргументи и на колите им са сложени скоби от чиновници на Центъра за градска подвижност (ЦГМ), оповестява " Дневник ". 

" Днес от вашата мрежа не може да се заплащат SMS до синя зона и ми сложиха скоба ", алармира пострадал жител в туитър. Той е платил 32 лв. на екипа на ЦГМ, с цел да смъкват скобата. 

Според ЦГМ в този миг в София е имало срив в мрежата на А1 за 40 минути сред 11 и 12 ч.

" В такива случаи системата автоматизирано стопира да записва неплатено паркиране, а нашите чиновници незабавно се инструктират да не слагат скоби ", увериха от ЦГМ.

За съответния случай те допускат, че сътрудниците им са я сложили преди да бъдат известени за срутва и дават обещание да възстановят парите на пострадалите. " В тези случаи дано жителите отидат в наш офис, подобен има на ул. " Будапеща " 17, и там ще им върнат парите ", обясниха от ЦГМ за медията. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР