Плашилата на консерватизма, а зад тях - юмруците в кухнята.

...
Плашилата на консерватизма, а зад тях - юмруците в кухнята.
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич”, в сряда, 8-и март, frognews.bg

Плашилата на консерватизма, а зад тях - юмруците в кухнята. За лутането на правовия ред у нас сред Конституция и провъзгласена комбинация от обичаи и вяра... Говори съдията от Софийския градски съд и някогашен заместник-министър на правораздаването Вергиния Мичева. В деня, в който дамите стачкуват, че седмично една става жертва на домашно принуждение и бабаитско кривораздаване.

 

България като боледуващ публичен организъм в хронична предизборна среда. А навсякъде текат политически сватовни срещи... В „ Честно казано “ гостува анализаторът с присъщ почерк Георги Харизанов, кадърен да пояснява процесите след земетресения като тези по скалата на „ Магнитски-Кьовеши-Гешев “. Ще спрем ли да се залъгваме по руски почин, че родната рецесия е най-полезната рецесия на света?

 

“Лъчите на еволюцията “ в учението за мъдростта на Вáклуш Толев - считан от мнозина за остроумен интерпретатор на регилия, философия и социология. Заветите на един живот, минал политическите затвори на комунизма, и приключил в проповядване на „ духовното възмъжаване “. Говори режисьорът на едноименния документален филм за Вáклуш Николай Василев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР