Плашещи кадри, циркулиращи онлайн, показват обезумял мъж, който стреля и

...
Плашещи кадри, циркулиращи онлайн, показват обезумял мъж, който стреля и
Коментари Харесай

Разгневен мъж застреля сина на партньора си, защото му говореше с уста в ужасно видео - което доведе до 2-часово противопоставяне с ченгета

Плашещи фрагменти, циркулиращи онлайн, демонстрират оглупял мъж, който стреля и ранява сина на колегата си от упор измежду разгорещена спор — завършващ с това, че стрелецът лишава живота си след дълготрайно опълчване с полицията.

Джефри Скот Уест, на 68 години, от Френдсвил, Тенеси, умря от самонанесена огнестрелна рана, откакто стреля с револвер по Кайл У. Шпице, на 24, като го уцели един път в ухото, след спор сред двамата на август 25, 2023 година, съгласно офиса на шерифа на окръг Блаунт.

В шокиращите гледни точки от края на Шпице Уест се чува да крещи на мъжа, преди той да се появи на вратата на спалнята си, размахвайки револвер.

„ Подготвям се да му пръсна лошотия мозък! Точно по дяволите в този момент “, се чува да крещи Уест, до момента в който се появява иззад вратата с цигара, висяща от устата му и револвер, ориентиран право към Шпице, до момента в който лежи на леглото си.

Вижда се по какъв начин майката на Шпице притичва към Уест със свалени панталони, умолявайки го „ Спрете “, като в последна см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР