Плашещ случай на домашно насилие разтърси София. Млад строителен работник

...
Плашещ случай на домашно насилие разтърси София. Млад строителен работник
Коментари Харесай

Строител заби вилица във врата на приятелката си

Плашещ случай на домашно принуждение раздруса София. Млад строителен служащ заби вилица във врата на приятелката си при скандал по време на вечеря. Драмата се разиграла късно вечерта на 5 септември в столицата. 35-годишният Веселин К. е упрекнат в опит за ликвидиране. Мъжът забил вилицата на 17 мм от артерията на Цветелина. Софийският градски съд е постановил най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ”, а втората инстанция – Софийския апелативен съд го пусна под гаранция от 7000 лева Оказва се, че обвиненият и преди е проявявал експанзия.

От данните по делото излиза наяве, че във въпросната вечер Веселин се прибрал късно от работа. Двамата живеели в квартира чартърен от към година. Седнали да вечерят с половинката. Пред проверяващите мъжът признал, че си пиян. По някое време обаче двамата се скарали поради „ неподдържане ”. Спорът ескалирал. Той й наредил да млъкне. А когато това не станало, просто забол прибора в шията на дамата. После самичък повикал кола за спешна помощ. На място пристигнала и полиция. Пред органите на реда си признал всичко, обяснил, че станало несъзнателно.

От данните по делото излиза наяве, че свадите сред двамата били чести. Дори се стигало до интервенция на полицията. Защитникът на Веселин настоя пред съда обвиненият да бъде пуснат на независимост против парична гаранция. Причината - Веселин имал доста работа. Поел доста поръчки за ремонт на жилища, които би трябвало да извърши, другояче бизнесът му, както и бъдещето му ще бъдат унищожени. Освен това би трябвало да се грижи за татко си. Според юриста всичко станало несъзнателно. Вилицата просто била в ръката му. Пред магистратите Веселин също се оправдал: ”Не е съзнателно това, което съм направил. Даже не разбирам по какъв начин е станало. Наистина не знам по какъв начин е станало. И то във врата, в случай че знам какво може да стане. ”.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg