Плановият годишен ремонт в първи блок на ТЕЦ ЕЙ И

...
Плановият годишен ремонт в първи блок на ТЕЦ ЕЙ И
Коментари Харесай

Годишният ремонт на Първи блок на ТЕЦ ЕЙ И ЕС Гълъбово върви в срок

Плановият годишен ремонт в първи блок на Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " се прави сполучливо и в период. Ремонтните действия в най-модерната въглищна централа в България започнаха на 11 август 2019 година В рамките на ремонтната акция се прави профилактика на оборудването и системите на Първи блок за обезпечаване на надеждната и безаварийна употреба. Очаква се ремонтът да завърши на 30 август 2019 година

Само ден по-късно - от 1 септември - ремонтната акция на Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " ще продължи и с Втори блок , когато мощността ще бъде изведена от употреба до 28 септември 2019 година

Ремонтните действия и на двата енергоблока са част от подготовката на Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " за зимния сезон.

Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " е най-новата въглищна централа в България и обезпечава към 10% от електричеството в страната. Централата е в цялостно сходство с екологичните правила и изискванията на комплексното позволение. Благодарение на софтуерната си еластичност през предходната година централата е употребена 8200 часа в режим за първично контролиране, а средногодишната дълготрайност на работа във вторично контролиране е 13 700 часа. Това за следващ път демонстрира основното значение, което Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " има за енергийната система на страната.

За " ЕЙ И Европейски Съюз България "

" ЕЙ И Европейски Съюз " участва от 2001 година в България и е най-големият вложител в енергийния бранш за последните 30 години с инвестиции, надхвърлящи 3,2 милиарда лв.. ЕЙ И Европейски Съюз България е притежател на най-новата и съвременна топлоелектрическа централа в Югоизточна Европа - Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово ", на Съоръжението за депониране на боклуци от употребата на централата край село Обручище, както и е мажоритарен притежател на ЕЙ И Европейски Съюз Гео Енерджи, която оперира най-големия в страната ветроенергиен парк - " Свети Никола ", край Каварна.

За да научите повече, посетете www.aes.bg. Последвайте ЕЙ И Европейски Съюз България във Фейсбук: @AESBG и Youtube: AES Bulgaria.

За " ЕЙ И Европейски Съюз "

Корпорацията ЕЙ И Европейски Съюз (NYSE:AES) е международна енергийна компания, която е включена в листата Fortune 500. Ние осигуряваме налична и устойчива сила в 14 страни посредством разнороден портфейл от разпределителни компании, както и посредством топлоелектрически централи и планове за възобновими енергийни източници. Нашите чиновници са отдадени на концепцията да реализират високи оперативни резултати и да дават отговор на изменящите се потребности от сила в света.

За да научите повече, посетете www.aes.com. Последвайте ЕЙ И Европейски Съюз в Twitter тук: @TheAESCorp.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР