Плановете за мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в

...
Плановете за мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в
Коментари Харесай

Еди Хърн за контузията на Антъни Джошуа и поставя ли тя под заплаха мача му с Кобрата?

Плановете за мач сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в края на годината не са сложени под опасност поради травмата на британеца, разгласи мениджърът му Еди Хърн.

Световният първенец на IBF, WBA, WBO, IBO към този момент цяла седмица носи шина на левия крайник поради травма в коляното. Той получи извъртане по време на подготовка, само че макар потребността от четири седмици за цялостно възобновяване контузията му не поставяла под въпрос борбата с Кобрата.
View this post on Instagram
A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on Jun 6, 2020 at 12:07pm PDT
Пред британските медии Хърн съобщи, че дуелът към момента е плануван за октомври или ноември, като по-вероятно е да се състои през ноември поради по-добрите шансове да се играе пред огромна по бройка аудитория.

В събота Антъни Джошуа се включи в шествието " Black Lives Matter " в родния му град Уотфорд. То се организира в символ на митинг против дейностите на полицията в Съединени американски щати, поради които тъмнокожият Джордж Флойд умря на 25 май. 30-годишният боксьор първо потегли с електрически скутер, а по-късно върви с патерицата си дружно с всички останали. Ей Джей носеше суитшърт с надпис Black Lives Matter и изнесе тирада пред събралите се хора.
View this post on Instagram
A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on May 22, 2020 at 5:43am PDT
Неговият мач с Кубрат Пулев в началото бе плануван на 20 юни на стадион “Тотнъм Хотспър” в Лондон. Заради обстановката към пандемията с ковид обаче бе отсрочен първо за 25 юли, а по-късно за неопределен срок. Планът в този момент е ориентиран към последното тримесечие на годината. Освен Обединеното кралство, интерес за семейството на дуела има от Близкия Изток, Китай и Хърватия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР